Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Jochem

Iris

Chantal

Janick

Danny

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Alles over druktechnieken!

Ben je op onze website een leuk product tegengekomen en raak je in de war door de verschillende druktechnieken die we aanbieden? Geen paniek! We begrijpen dat het kiezen van de juiste drukmethode cruciaal is voor het perfecte resultaat. Daarom helpen we je graag bij het vinden van de ideale druktechniek voor jouw product. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Hieronder leggen we alles uit over onze druktechnieken!

Contact opnemen

Tampondruk

Tampondruk is een methode waarbij het product met behulp van een stempel van siliconenrubber en inkt wordt bedrukt. Dankzij de elastische eigenschappen van siliconenrubber is deze techniek geschikt voor het bedrukken van relatiegeschenken met holle of bolle vormen, zoals mokken, pennen en meer. Zelfs relatiegeschenken met oneffen oppervlakken kunnen op een mooie manier worden bedrukt met tampondruk. Onze tampondrukmachines kunnen tot maximaal 4 kleuren per afdruk aan.

Tamponprint

Digitaledruk

Digitaaldruk is een proces waarbij het ontwerp van begin tot eind digitaal wordt verwerkt. Het grote voordeel hiervan is dat er geen films nodig zijn en de machines niet handmatig hoeven te worden ingesteld. De computer met het ontwerp is rechtstreeks verbonden met de printer, die direct op vlakke producten kan printen. Digitaal drukken zorgt voor zeer scherpe afbeeldingen en wordt vaak gebruikt voor logo's met veel kleuren of verlopen.

Digitale druk

Transferdruk

Bij transferdruk wordt de opdruk op transferpapier aangebracht en vervolgens onder hoge druk en hitte op het product geperst. Door de warmte hecht de inkt zich goed aan de stof, wat resulteert in een duurzame bedrukking die zijn kleurechtheid behoudt, zelfs na herhaaldelijk wassen. Transferdruk wordt met name gebruikt op flexibele materialen zoals katoenen tassen en T-shirts.

Transfer

Lasergravure

Met lasergravure kunnen producten van metaal middels een laser worden voorzien van een logo of tekst. Voordeel van deze drukvorm is dat de bewerking in het metaal komt en daarmee dezelfde levensduur heeft als het relatiegeschenk dat wordt gegraveerd. Naast bijvoorbeeld luxe metalen pennen of powerbanks kunnen wij ook prachtige drinkflessen voorzien van een gravure.

Lasergravure

Sublimatie 

Bij sublimatie wordt het logo of de print als het ware in het oppervlak van het product "gebakken" onder hoge druk en temperatuur. Dit resulteert in een heldere, levendige full-color print die kras- en wasbestendig is. Sublimatie is bijzonder geschikt voor keramische drinkwaren, handdoeken en ander textiel.

Sublimatieprint

Zeefdruk

Zeefdruk is een techniek waarbij het product wordt bedrukt met behulp van een raamwerk met gaas waarop een sjabloon is bevestigd. De inkt wordt door het gaas op het product geperst op de plaatsen waar het sjabloon geen bedekking biedt. Zeefdruk is geschikt voor diverse oppervlakken, duurzaam en slijtvast, maar kan kostbaar zijn omdat voor elke kleur een nieuw sjabloon nodig is.

Zeefdruk

Blinddruk

Bij blinddruk wordt het logo of de tekst in het artikel gedrukt met behulp van een stalen mal, zonder gebruik van inkt. Dit geeft bijvoorbeeld agenda's en lederwaren een luxe uitstraling. Blinddruk is een duurzame manier om een artikel te voorzien van een logo, aangezien het niet vervaagt bij dagelijks gebruik. Naast blinddruk is ook een reliëfdruk mogelijk, waarbij het logo als het ware bovenop het product ligt.

Doming

Bij doming wordt een sticker gemaakt die op het product wordt geplakt en vervolgens wordt voorzien van een harslaag (epoxy) waardoor een bolling ontstaat. Domingstickers kunnen full-color worden bedrukt en zijn zeer duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor kleurrijke logo's of afbeeldingen.

Domingsticker

Benieuwd wat wij kunnen?

YouTube: Bedrukte sokken

YouTube

Bedrukte sokken

Disney: Mondkapjes

Disney

Mondkapjes

Netflix i.s.m. Truus: Dozen voor Snelle

Netflix i.s.m. Truus

Dozen voor Snelle

Rubicon: Ludieke onthulling van de mascotte

Rubicon

Ludieke onthulling van de mascotte

Nefit Bosch: Custom made ijsjes

Nefit Bosch

Custom made ijsjes

Beemster Kaas: Custom made kerstballen

Beemster Kaas

Custom made kerstballen

Apetito & Zorggroep Sint Maarten: Puzzelboekjes

Apetito & Zorggroep Sint Maarten

Puzzelboekjes

Transavia: Vliegtuigjes van ijs

Transavia

Vliegtuigjes van ijs

Netflix: Bakmixen in pot

Netflix

Bakmixen in pot

Janssen Biologics: Onboarding

Janssen Biologics

Onboarding

Cow Manager: Bedrukte strandlakens

Cow Manager

Bedrukte strandlakens

Remia: Black Jack kerstornamenten

Remia

Black Jack kerstornamenten

Olympisch Stadion: Sportsokken

Olympisch Stadion

Sportsokken

Bedrukte sponzen: Univé

Bedrukte sponzen

Univé

Pip Studio: Custom made puzzels

Pip Studio

Custom made puzzels

Multiselect: Zomerpakketten

Multiselect

Zomerpakketten

Yakult: Strandlakens

Yakult

Strandlakens

Ace&Tate: Custom made kerstballen

Ace&Tate

Custom made kerstballen

Netflix: Pakketten voor Ferry

Netflix

Pakketten voor Ferry

SAP: Waterflessen

SAP

Waterflessen

Kaizen Institute: Omgekeerde zandlopers

Kaizen Institute

Omgekeerde zandlopers

Hogeschool Inholland: Power up with Iris

Hogeschool Inholland

Power up with Iris

Bloomon: SUITSUIT stickertrolleys

Bloomon

SUITSUIT stickertrolleys

BumaStemra: Festival oordopjes

BumaStemra

Festival oordopjes