Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Jochem

Chantal

Iris

Janick

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Onboardingpakket voor nieuwe collega's

Employer branding is hip! Een goede eerste indruk maak je maar één keer, ook bij nieuw personeel. Zorg er daarom voor dat ze zich op hun eerste werkdag al helemaal op hun gemak voelen, reken maar dat ze zich extra hard inzetten voor jouw organisatie. We kennen immers allemaal het principe van wederkerigheid, één van de sterkste overtuigingsprincipes volgens Cialdini. Inmiddels zijn er verschillende onboardingplatforms ontwikkeld voor het online begeleiden en inwerken van en het kennismaken met nieuwe collega's! Maar wist je dat je onboarding ook tastbaar kunt maken? Hoe? Door nieuwe collega's te verwelkomen met een gaaf onboardingpakket! We leveren al onboardingpakketten aan onder anderen New10 en Johnson & Johnson.

Sparren over een pakket

Iris

Chantal

Janick

Jochem

Meer weten over onboardingpakketten?

Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Het belang van een welkomstpakket

Een welkomstpakket, of onboardingpakket, is veel meer dan alleen maar een verzameling willekeurige goodies met een logo erop. Het is een krachtige tool om de volgende voordelen te bereiken:

  1. Een sterke eerste indruk: Het welkomstpakket is vaak het eerste fysieke contactpunt tussen een nieuwe medewerker en de organisatie. Het laat meteen zien dat de organisatie om haar mensen geeft en aandacht besteedt aan de details.

  2. Verbondenheid met jouw organisatie: Door het bedrijfslogo op de goodies te plaatsen, worden nieuwe medewerkers aangemoedigd om zich te identificeren met het merk en zich meer verbonden te voelen met de organisatie.

  3. Betrokkenheid en motivatie: Het geven van goodies kan de motivatie en betrokkenheid van nieuwe medewerkers verhogen. Ze voelen zich gewaardeerd en gemotiveerd om vanaf dag één bij te dragen aan het succes van de organisatie.

  4. Positieve werkomgeving: Een welkomstpakket met goodies creëert een positieve en gastvrije werkomgeving, wat een belangrijke factor is voor het behoud van talent op lange termijn.

Lees hieronder verder.

Benieuwd wat wij kunnen?

Multiselect: Zomerpakketten

Multiselect

Zomerpakketten

New10: Swagboxen

New10

Swagboxen

Janssen Biologics: Onboarding

Janssen Biologics

Onboarding

Miro: Pakketten op maat

Miro

Pakketten op maat

Hoe kan ik de pakketten personaliseren?

Er zijn verschillende manieren om van het onboarding pakket een pakket te maken dat perfect aansluit bij jouw huisstijl! Allereerst kunnen we (indien gewenst) de doos bedrukken met een eigen ontwerp. Ook de opvulling van de doos kunnen we in jouw kleuren maken, denk aan vloeipapier of houtwol. Daarnaast kunnen we de producten bedrukken met jouw logo en kunnen we zelfs een full colour bedrukte sleeve om de producten doen! Ook een persoonlijk kaartje met een originele boodschap doet het vaak erg goed. Hier kun je bijvoorbeeld medewerkers aanmoedigen om een foto van zichzelf met één of meer producten te delen op sociale media met een leuke hashtag.

Wil je écht all the way gaan? En krijg je een hele lichting nieuwe medewerkers of trainees op hetzelfde moment, waarvan je hun voornamen al weet? Dan kun je (de meeste) producten bedrukken met hun eigen voornaam. Dat geeft net even dat extra speciale gevoel aan het cadeau.

Onboardingpakket voor nieuw personeel

Kan ik mijn personeel ook thuis iets sturen?

Hoe leuk is het als de bel gaat, voor je aan je eerste werkdag begint, en er staat al een bezorger met een leuk pakket van jouw nieuwe werkgever op de stoep? Een kleine moeite en een groot gebaar! Natuurlijk kunnen we onboardingpakketten versturen naar huisadressen van personeel. We zorgen dan dan het wordt ingepakt in een mooie verzenddoos. Eventueel met wat opvulmateriaal zodat het niet gaat schuiven en het pakket er mooi uitziet.

Wist je dat wij zelfs de bezorging van de pakketten kunnen regelen? Als jij bij ons een adressenlijst aanlevert zorgen wij dat het bij jouw nieuwe lichting medewerkers wordt bezorgd! Uiteraard gaan we hier volgens de AVG-wetgeving mee om!

Pakket voor nieuw personeel

Wat kost zo’n gaaf pakket?

Ben je ook zo enthousiast en wil je jouw nieuwe of bestaande medewerkers verblijden met zo’n mooi pakket? De pakketten worden helemaal voor jou op maat gemaakt. De prijs verschilt, vanwege dit maatwerk, per pakket. Vraag voor jouw gepersonaliseerde pakketten hieronder een offerte aan, geef in het formulier zo specifiek mogelijk jouw wensen aan. Wij zorgen er dan voor dat er een passende offerte jouw kant op komt! Weet je nog niet precies wat je in het pakket wilt of ben je nieuwsgierig, maar wil je wat meer informatie? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee en creëren we samen een fantastisch pakket waarmee jij indruk maakt!

Onze onboardingpakketten zijn verkrijgbaar vanaf 100 stuks! Wil je een offerte ontvangen voor een specifiek pakket? Vul dan het formulier hieronder zo specifiek mogelijk in, dan kunnen we je een passende offerte sturen.

Onboardingpakket voor nieuwe medewerkers

Offerte aanvragen voor onboardingpakketten