Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Janick

Pim

Jochem

Chantal

Iris

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Bedrukte puzzels met een eigen opdruk

Als je ons vraagt welk product er momenteel hip is dan zijn dat toch echt wel de bedrukte puzzels! Zo leverden we al puzzels aan onder andere Pip Studio, Koppert, Ben & Jerry’s, Friesland Campina, Fontys Hogeschool en Johma! Ben jij de volgende? Je leest hier alles over onze puzzels.

Laat eigen legpuzzels maken!

Tijdens de donkere dagen is puzzelen natuurlijk elk jaar opnieuw een hype maar ook tijdens de Coronacrisis slaat Nederland massaal aan het puzzelen. Zelfs op een druilerige zomerdag is het heerlijk om er een puzzel bij te pakken. Hoe leuk is het dan om bij jouw relaties op tafel te liggen? Laat bij ons eigen puzzels maken met jouw logo, een mooie afbeelding of een ander gaaf ontwerp. Puzzels bedrukken kunnen we zelfs al vanaf 100 stuks!

Waarom eigen puzzels laten maken?

Wil je iets weggeven waarbij de ontvanger stil staat bij jouw merk of producten? Wil je een boodschap overbrengen, bijvoorbeeld de aankondiging van een nieuw pand of nieuwe producten of dienst? Dan is de bedrukte puzzel het perfecte promotiemiddel! Een legpuzzel wordt soms elk jaar opnieuw gemaakt en ook uitgewisseld met anderen, zo lig je elk jaar met jouw merk bij meerdere mensen een keer op tafel! Zeg nou zelf, een betere reclame is er toch niet?

Marketing tip: social media actie opzetten met puzzels!

Wil je een social media actie opzetten? Ook daarvoor is een legpuzzel met logo erg geschikt, verloot bijvoorbeeld een aantal puzzels! Nog leuker: laat mensen een foto van de gelegde puzzel op hun social plaatsen waarin ze jouw bedrijf taggen! De leukste inzendingen kunnen wat leuks winnen, reken maar dat er veel nieuwe bezoekers naar je social media accounts komen.

"Een bedrukte puzzel is een perfect marketingmiddel om een leuke actie mee op te zetten!"

Hoeveel stukjes hebben de bedrukte legpuzzels?

We kunnen een bedrukte puzzel zo moeilijk maken als je zelf wilt, zo kunnen we een legpuzzel maken met 80 stukjes maar ook met 1.000 stukjes. De meest gangbare puzzels zijn de puzzels van 500 en 1.000 stukjes, deze puzzels hebben (als ze gelegd zijn) een afmeting van 34 x 48cm (500 stukjes) en 68 x 48 cm (1.000 stukjes)! Natuurlijk kun je ook het artwork moeilijk of makkelijker maken. Zo maakten we voor Cooler Master een geheel paarse puzzel met alleen een wit logo, wat was het een opgave om deze te leggen.

Wat is de kwaliteit van de puzzels?

De kwaliteit van onze puzzels is te vergelijken met de puzzels die in de winkels liggen! Dit heeft alles te maken met het dikke karton en de manier van drukken. Op het dikke karton wordt eerst het ontwerp gedrukt, het is dan als het ware een grote plaatpuzzel. Ook het artwork dat wordt aangeleverd is natuurlijk erg belangrijk, is het artwork van voldoende kwaliteit dan zal dit op de puzzel ook het geval zijn! Uiteraard adviseren we jou of het artwork goed genoeg is!

Daarna worden er met een grote stans stukjes uit gedrukt, deze worden uit elkaar gehaald en geseald in een plastic zak. Op deze manier blijven alle stukjes bij elkaar.

Bedrukte puzzels met eigen design

Hoe zijn de puzzels verpakt?

De puzzels zitten verpakt in een mooie doos die, net als de puzzel zelf, full colour te bedrukken is! Hier kun je bijvoorbeeld jouw logo opzetten, een voorbeeld van hoe de puzzel moet worden en het aantal stukjes dat de puzzel telt. Wil je een boodschap overbrengen met de puzzel? Ook hiervoor is de doos uitermate geschikt! De doos is geseald in plastic, wat erg luxe oogt en waardoor de doos niet snel beschadigd!

Wil je puzzels versturen naar individuele adressen? Dat kunnen we voor je regelen, je hoeft bij ons alleen een adressenlijst aan te leveren. Wil je een brievenbuspuzzel versturen? Dat kan vanaf 1.000 stuks!

"Onze puzzels zijn van hoogwaardige retailkwaliteit."

Een puzzel laten tekenen?

Wij zijn enorm fan van getekende puzzels! Vind je het leuk om een Jan van Haasteren-achtige puzzel weg te geven van jouw bedrijf? Via een cartoonist kunnen we puzzels laten tekenen van jouw organisatie! Jij levert een aantal foto's en informatie aan en wij zorgen ervoor dat jij een super originele puzzel hebt om weg te geven. Super leuk cadeau voor medewerkers tijdens een jubileumjaar!

Puzzels weggeven? Vraag een offerte aan!