Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Iris

Jochem

Janick

Chantal

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

De leukste premiums voor de bouwsector

Ben jij werkzaam binnen een organisatie in de bouwsector? En jij er (mede) voor verantwoordelijk om jullie bedrijf op de kaart te zetten? Dan kunnen een aantal toffe branded marketing en HR gerelateerde producten daarbij natuurlijk niet ontbreken! Wat dacht je van een leuke weggever op de Dag van de Bouw en een zomer- en kerstpakket voor alle medewerkers? Wij zetten de leukste bouw gerelateerde producten hier voor je op een rij!

Sparren over een giveaway

Laat een Legpuzzel maken van een project!

Op zoek naar een ludieke manier om jouw bouwproject onder de aandacht te brengen? Waarom kies je niet voor een op maat gemaakte legpuzzel? We kunnen een unieke legpuzzel maken van jouw project, hier kan zowel het proces op staan als de onthulling van het pand.

Allereerst is het mogelijk om een afbeelding op de puzzels te laten plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om door een cartoonist een super gaaf custom ontwerp te laten maken. Aan de hand van foto's van het project tekent de cartoonist een op maat gemaakte plaat. Hierbij komen verschillende objecten op een herkenbare en grappige manier naar voren, denk aan medewerkers.

Het resultaat? Een unieke en hilarische legpuzzel die niet alleen leuk is om te maken, maar ook een blijvende herinnering is voor mensen die aan het project hebben gewerkt.

Dit project is ook erg geschikt voor een jubileum!

Custom made legpuzzel