Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Pim

Jochem

Iris

Janick

Chantal

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Brievenbuspakket versturen naar medewerkers

Jouw collega's verrassen met een leuk pakket door de brievenbus? Alles over de pakketten en het versturen hiervan vind je in dit blog!

Bekijk onze brievenbuspakketjes

Iris

Chantal

Janick

Pim

Jochem

Meer weten?

Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Brievenbuspakket naar collega's versturen

We hebben het al voor veel bedrijven mogen doen: een brievenbuspakket versturen naar medewerkers! Wil je collega’s bedanken in deze lastige tijd? Ze een beetje opvrolijken? Of gewoon verblijden met wat leuks? Denk dan ook eens aan een brievenbusgeschenk! We hebben voor elk moment een passend geschenk. Het pakket is helemaal naar jouw wens samenstellen. Zo kun je zelf kiezen welke producten er in het pakket komen maar kun je ook één van de pakketten hieronder kiezen en kun je er een persoonlijk kaartje bij in doen. Brievenbuspakketten zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks! Een eigen pakket stel je hier samen.

De voordelen van een brievenbuscadeau:

  • De verzendkosten zijn lager dan bij een groot pakket

  • De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket aan te nemen

Wil je toch liever een normaal pakket? Bijvoorbeeld een vrijdagmiddag borrel box of een (thuiswerk)pakket met grotere producten die niet door de brievenbus passen? Deze hebben we ook, neem daarvoor contact met ons op dan helpen we je graag verder!

Hoe werkt het?

  1. Jij kiest een aantal brievenbuscadeaus die je in het pakket wilt doen. Heb je inspiratie nodig? Hier vind je alvast een aantal producten die door de brievenbus passen, maar natuurlijk hebben we nog veel meer producten, zowel food als non-food. Hieronder vind je nog een aantal pakketjes die we al hebben samengesteld. We kunnen de (meeste) producten uiteraard bedrukken met jouw logo.

  2. Wij zorgen voor een passend brievenbusdoosje en pakken de producten leuk in. Eventueel kunnen we hier opvulmateriaal en vloeipapier in jouw huisstijlkleur bij doen, dit zorgt voor herkenbaarheid bij jouw personeel!

  3. Je levert bij ons een adressenlijst aan van alle collega’s, we gaan hier natuurlijk volgens de AVG wetgeving mee om! Wij zorgen ervoor dat alle pakketjes worden verstuurd naar jouw collega's. Zo krijgen ze een super leuke verrassing in de brievenbus!

Wat kost het?

De prijs van een brievenbuspakket is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst natuurlijk de producten, welke producten zitten er in het pakket en hoeveel pakketten ga je versturen? Hoe meer producten, hoe lager de prijs per product. Dit heeft te maken met de instelkosten van onze machines! Daarnaast is ook de bedrukking van belang, ga je de producten bedrukken en met hoeveel kleuren? Vul onderaan deze pagina het offerteformulier in of neem contact met ons op via sales@amigopromotion.nl. Dan ontvang je zo snel mogelijk een offerte in je mailbox!

Themapakketten versturen

Hoe leuk is het om een themapakket te versturen? Hier hebben we alvast een aantal ideeën voor je!

1. Zomerpakket door de brievenbus

De zomer staat weer voor de deur: hét moment om je collega’s te verrassen met een relatiegeschenk. Wij kunnen een zomerpakket door de brievenbus versturen. Kies de kleur van de producten en laat jouw logo er op drukken. Wil je liever zelf een zomerpakket samenstellen? Of een zomerpakket dat niet door de brievenbus hoeft? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee om tot een passend zomerpakket te komen!

2. Oranje pakket

Koningsdag, voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal of de Formule 1 in Zandvoort. Allemaal momenten om een gaaf oranjepakket op te sturen, zeker omdat het geen standaard moment is en de verrassing voor jouw collega's juist extra groot is. Verblijd je collega’s op deze dagen bijvoorbeeld met een leuk pakket vol oranje giveaways.

3. Thuiswerkpakket

Natuurlijk moet er thuis ook gewerkt worden. Daarom hebben we een thuiswerkpakket door de brievenbus. Dit pakket bevat van alles dat je kunt gebruiken tijdens het thuiswerken. Denk aan een notitieboekje, pen, webcamblocker en draadloze oplader. Iets lekkers mag natuurlijk ook niet ontbreken!

4. Borrelpakket

Wil je samen met jouw medewerkers die thuiswerken een leuke online vrijdagmiddagborrel houden via Zoom of Teams? Laat dan een super leuk vrijdagmiddag borrelpakket bij ze thuis bezorgen voor een gezamenlijke vrijdagmiddag borrel. We hebben verschillende pakketten met allerlei lekkers, zowel met alcohol als zonder alcohol. Een activiteit doen, bijvoorbeeld een escaperoom? Ook dit hebben we, vraag ons naar de mogelijkheden!

5. Kerstpakket door de brievenbus

Denk je alvast na over een kerstpakket? Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen en wij denken graag met je mee! Een kerstpakket kun je natuurlijk ook door de brievenbus versturen. Ga je dit jaar voor een thema-pakket of houd je het liever bij een algemeen kerstpakket?

Borrelpakket door de brievenbus

Offerte brievenbuspakket