Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Chantal

Iris

Jochem

Janick

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Een zomerse giveaway: custom made ijsblokjes in eigen vorm

Ben je op zoek naar een leuke give away of origineel relatiegeschenk voor de zomer? Denk dan eens aan deze leuke custom made ijsblokjesvormen. Heb je een opvallend logo of leuk product? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om hier een ijsblokjesvorm van te laten maken. Hoe leuk zou het zijn als er deze zomer allemaal kleine logootjes in je drinken dobberen? Extra leuk: omdat deze vormen helemaal op maat worden gemaakt kun je zelf de kleur van de vorm kiezen. Zo kunnen we de vormen in jouw eigen PMS kleur maken!

Bekijk de ijsblokjes

Jochem

Chantal

Iris

Janick

Meer weten over ijsblokjes?

Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Kunnen de vormen worden bedrukt met mijn logo?

Ja zeker, de ijsblokjesvormen kunnen in 1 kleur worden bedrukt. Zo kun je er voor kiezen om een logo op de ijsblokjeshouder te drukken of bijvoorbeeld een kleine, persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Zo zal de gebruiker nog eens extra op een positieve aan jouw merk worden herinnerd bij het gebruiken van de ijsblokjes!

Waar worden de vormen van gemaakt?

Onze ijsblokjesvormen worden gemaakt van siliconen. Hierdoor zijn de vormpjes erg flexibel en kun je heel makkelijk de ijsblokjes er uit wippen. We hebben deze ijsblokjeshouders al voor veel klanten gemaakt en ze vallen altijd erg in de smaak!

Ook leuk: deze vormen kunnen ook in de oven! Op deze manier kun je er ook een siliconen bakvorm met eigen vormpjes van maken. Uiteraard kun je er ook een andere vloeistof in bevriezen of er bijvoorbeeld chocolade in doen.

Wat is de minimale afname?

De custom made vormpjes zijn verkrijgbaar vanaf 1.000 stuks. Wil je er toch liever wat minder? Dan raden we je aan een standaard vorm te kiezen, dit zijn bijvoorbeeld vierkantjes of hartjes. Deze zijn er in verschillende kleuren en kunnen ook bedrukt worden met een logo. Wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan hieronder het formulier in of neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij kunnen?

McDonald's: Logo ijsblokjes

McDonald's

Logo ijsblokjes

Cooler Master: Custom made ijsblokjes

Cooler Master

Custom made ijsblokjes

Transavia: Vliegtuigjes van ijs

Transavia

Vliegtuigjes van ijs

Offerte ontvangen