Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Pim

Jochem

Chantal

Janick

Iris

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Custom made kerstballen in eigen vorm

Ga mee met de trend en laat jouw eigen glazen kerstballen maken! Dit is al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Je leest het in dit blog!

Bekijk product

Wat zijn custom made kerstballen?

Ze waren afgelopen jaar al een ware hit en je hebt ze dan ook vast in de winkels zien liggen! Ik heb het natuurlijk over kerstballen in een grappige en originele vorm. Hoe vrolijk ziet het er uit als je een kerstboom versiert met allemaal van zulke originele ballen? Heb jij een uniek, grappig of mooi product of logo? Laat hier dan een leuke custom made kerstbal van maken en hang deze kerst bij je relaties in de boom.

Custom made hamburger kerstbal

Van welk materiaal worden de kerstballen gemaakt?

Voor de kerstballen kun je kiezen uit glas of plastic. De glazen kerstbal ziet er natuurlijk wat chiquer uit maar de plastic kerstbal valt minder snel kapot. Wist je dat deze kerstballen al vanaf 1.000 stuks verkrijgbaar zijn!?

Hoe worden de custom made kerstballen verpakt?

De kerstballen kunnen worden verpakt in een mooi full colour bedrukt doosje helemaal in jouw huisstijl. In het vensterdoosje zit een inlay waar de kerstbal in ligt, dit ziet er én super leuk uit én het zorgt ervoor dat ze tijdens het transport niet kapot gaan! Lukt het je niet om zelf een ontwerp te maken? Dan kunnen we je daar natuurlijk bij helpen

Kan ik ook ronde kerstballen laten bedrukken met een logo?

Ja hoor, natuurlijk is het ook mogelijk om een gekleurde ronde kerstbal te bedrukken met jouw logo. We hebben hierin kerstballen van verschillende groottes en met verschillende afwerkingen, zoals een matte of glanzende finish. Ook qua kleur is er veel keus, wil je weten of we een bepaalde kleur hebben? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Glazen kerstballen in eigen vorm laten maken

Zij gingen je al voor!

Beemster Kaas: Custom made kerstballen

Beemster Kaas

Custom made kerstballen

Bettine Geitenkaas: Custom made kerstballen

Bettine Geitenkaas

Custom made kerstballen

Ace&Tate: Custom made kerstballen

Ace&Tate

Custom made kerstballen

A Brand New Day Drinks: Doosje met eigen kerstballen

A Brand New Day Drinks

Doosje met eigen kerstballen

Villa Joep: Kerstballen voor het goede doel

Villa Joep

Kerstballen voor het goede doel

Villa Joep: Collector's item

Villa Joep

Collector's item

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!