Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Jochem

Chantal

Danny

Janick

Iris

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Doe maar duurzaam!

We kunnen er niet meer omheen: ook binnen onze branche wordt het steeds belangrijker om iets duurzaams weg te geven dat zo min mogelijk schade aanbrengt aan het milieu. Toch hebben we soms onze vraagtekens bij deze “duurzame” producten, is iets weggeven dat voor altijd bewaard wordt niet veel duurzamer dan iets van kurk of bamboe dat gelijk in de prullenbak belandt?

In dit blog hebben we onze favoriete duurzame producten voor je verzameld! Gemaakt van zo veel mogelijk biobased materialen én bijzondere en bruikbare giveaways die niet in de prullenbak belanden. Zo weet je zeker dat je echt goed bezig bent!

Een offerte voor een duurzaam product ontvangen?