Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Jochem

Chantal

Iris

Janick

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Custom made snow globes laten maken?

Snowglobes, schudbollen, sneeuwbollen, er zijn heel veel verschillende woorden voor deze gevulde glazen bollen met sneeuw! Ze zijn ontzettend populair, en dat snappen we wel, je kunt ze bij ons namelijk helemaal customizen. Heb je een bedrijf in fietsen? Laat dan snow globes maken met een fietsje er in! Een transportbedrijf? Wat dacht je van een vrachtwagen? En heb je al eens gedacht aan een school of universiteitsgebouw in de schudbol? Jouw (nieuwe) logo op een ludieke manier in de spotlights zetten? We kunnen het voor je maken, vanaf 500 stuks! ✨ Wist je dat we ze ook kunnen vullen met gekleurde of gouden confetti in plaats van sneeuw? Zo kun je ze het hele jaar door inzetten! Bijvoorbeeld voor een feest, concert of jubileum! 🎉🌐

1. Het ontwerp

Elk geweldig project begint met een goed idee. Wil je de schudbollen als een speciaal cadeau geven tijdens de feestdagen? Of wil je een nieuw product op een unieke manier onthullen? Het begint allemaal met een fantastisch concept. Welke kleur wordt de voet? Moet er een logo op de voet? Wat komt er in de snowglobe? We helpen je natuurlijk graag met het uitdenken van dit idee en het ontwikkelen van een digitale visual. Als je helemaal tevreden bent met onze visual sturen we het naar onze fabriek in het Verre Oosten.

2. Produceren van een eerste sample

De fabriek gaat aan de slag om een eerste sample te produceren. Zo weten we zeker dat alles in orde is, het product de juiste afmetingen heeft en goed is afgewerkt. Niemand wil een sneeuwbol met een rare sneeuwstorm. Van dit sample ontvang je foto's en video's, en mochten we genoeg tijd hebben, dan kunnen we zelfs een sample naar Nederland laten komen. Eventueel kunnen er nog wat kleine aanpassingen worden gedaan, daarna kunnen we starten met de massaproductie!

Custom made snowglobes in eigen ontwerp laten maken

3. Start massaproductie

Hier gebeurt de magie echt. Jouw ontwerp wordt tot leven gebracht op driedimensionale figuren, waarna deze in de sneeuwbollen worden geplaatst en gevuld. Als alle snowglobes klaar zijn is het tijd om ze in de bedrukte doosjes te pakken. Ook het doosje is helemaal door jou vorm te geven, met een full colour bedrukking. Dit kan een mooie afbeelding zijn over het hele doosje, of een ander ontwerp dat past bij jouw huisstijl!

4. Inpakken en versturen

Als de massaproductie klaar is worden de schudbollen voorzichtig in een individueel doosje verpakt. Daarna worden ze in een grote omdoos gepakt, strak tegen elkaar zodat ze niet kapot gaan tijdens transport. Met veel zorg worden jouw sneeuwbollen daarna verstuurd naar Nederland, afhankelijk van de gewenste leverdatum zal dit per boot of vliegtuig gebeuren.

Pssst: wat vind je van deze leuke kleine snowglobes aan een sleutelhanger? Deze zijn al verkrijgbaar vanaf 3.000 stuks! 🎁

Custom made snowglobes in eigen ontwerp laten maken

5. Ze zijn er!

Hoera, ze zijn veilig aangekomen in Nederland! De snowglobes worden gecontroleerd en ingeklaard door de douane, dit kan (helemaal tijdens de eindejaarsdrukte) een paar dagen duren. Daarna worden ze vrijgegeven en zorgen we dat ze zo snel mogelijk worden verstuurd naar ons warehouse. Hier worden ze zorgvuldig door ons gecontroleerd; kloppen ze met het oorspronkelijke ontwerp, zijn er geen beschadigingen en staan alle logo's er goed op?

6. Klaar om uit te delen

Als alles er goed uitziet zorgen we ervoor dat de snowglobes veilig naar jullie worden verstuurd. Vaak doen we dit per pallet, zo is er de minste kans op schade tijdens transport. Wanneer je ze ontvangt kan het feest beginnen, de snowglobes kunnen worden uitgedeeld! We weten zeker dat je kunt rekenen op ontzettend veel leuke reacties! ❄️🎉

Custom made snowglobes in eigen ontwerp laten maken

Offerte voor custom made snowglobes ontvangen?