Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Pim

Janick

Chantal

Jochem

Iris

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Influencer marketing is hot!

Doet jouw organisatie aan influencer marketing of ben je van plan er mee te beginnen? In dit blog geven we je een aantal tips en trics voor de perfecte weggever! Met deze 5 tips bouw je binnen no time een échte fanbase op!

Contact opnemen

Wat is influencer marketing?

De naam zegt het eigenlijk al, met influencer marketing probeer je jouw producten of diensten in de markt te zetten door het inzetten van influencers. Deze influencers promoten jouw product (tegen betaling of barter) of dienst onder jouw doelgroep, je kiest dus altijd influencers die passen binnen jouw doelgroep. Vaak stuur je jouw (nieuwe of bestaande) influencers een pakketje met producten, daar wordt vaak een leuke giveaway met jouw logo toegevoegd. Maar wat is nou een goede weggever om hierbij weg te geven?

1. Geef niet de zoveelste koeltas weg

Het lijkt misschien een goed idee om een leuk product te kiezen dat aansluit bij jouw branche. Denk bijvoorbeeld aan een koeltas, een schort of een snijplank voor bedrijven binnen de foodbranche. Maar zeg nou zelf, hoeveel van deze producten denk je dat food-influencers al in huis hebben? Super zonde natuurlijk als jouw koeltas in de kast, op zolder of in de prullenbak verdwijnt!

2. Geef iets bruikbaars

Dit punt sluit eigenlijk een beetje aan bij het vorige punt. Je wil niet dat jouw cadeautje in de kast of de prullenbak belandt, zorg daarom voor iets dat gebruikt kan worden. Hoe nuttiger de giveaway, hoe groter de kans dat een influencer het cadeau online deelt.

3. Bespaar niet op giveaways

Wil je liever niet te veel uitgeven aan een giveaway? Slecht plan! Er iets niks gênanter dan een goedkope tas die knapt, een pen die het niet goed doet of een shirt waar na één keer wassen de opdruk al af gaat. Ook hierbij geldt: zorg dat je niet in de prullenbak belandt maar online en op straat. Een mooie tas van goede kwaliteit wordt vaak gebruikt en zal dan ook zorgen voor extra zichtbaarheid op straat!

4. Personaliseer het cadeau

Wist je dat we ontzettend veel producten hebben die we individueel kunnen personaliseren? Denk bijvoorbeeld aan een mooie waterfles met de voornaam van de ontvanger of een theedoek met zijn of haar Instagramnaam. Super origineel, het wordt massaal gedeeld op social media én het wordt niet vaak weggegooid omdat het iets bijzonders is wat mensen graag bewaren en gebruiken. Door net dat beetje extra te doen voelt een influencer zich speciaal en zal hij of zij (vaak onbewust) extra zijn best doen om jou online in het zonnetje te zetten!

5. Kies iets dat opvalt

Deze tip is wat ons betreft dé key voor een cadeautje voor influencers! Met een uniek en ludiek product verras je de ontvanger, wat maakt dat je viral kunt gaan op social media. Heb je afgelopen Kerst de Beemster Kaas kerstballen voorbij zien komen? Ze werden opgestuurd naar (food) influencers en er is geen één influencer die geen foto of video ervan heeft gedeeld op social media. Het voorbeeld van een geslaagde giveaway!

Bruis je inmiddels ook van de goede ideeën en enthousiasme? Via het formulier onderaan deze pagina kun je een offerte aanvragen voor een product! Ben je enthousiast maar kun je nog wat inspiratie gebruiken? Neem dan contact met ons op, dan helpen we jou met het vinden van de perfecte giveaway voor een echte fanbase!

Iets leuks gezien voor influencers?