Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij Ć©Ć©n van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Danny

Iris

Jochem

Janick

Chantal

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Custom made kerstballen voor Beemster

Elke Kerst zijn ze weer een enorm succes en ook afgelopen jaar hingen de bomen er vol mee: kerstballen in een bijzondere vorm. Je kunt ze kopen in een standaard vorm, maar wist je dat wij ze ook kunnen maken in jouw eigen vorm? Bijvoorbeeld in de vorm van jouw producten, bedrijfspand of logo! Een super gave giveaway, vonden ze ook bij Beemster Kaas. Wellicht heb je ze (online) voorbij zien komen, de kaas kerstballen waren namelijk een enorm succes! Hoe we tot dit fantastische eindresultaat zijn gekomen vertellen we je in dit blog, lees je mee?

Bekijk kerstballen

Het idee & ontwerp

Beemster kwam bij ons met de vraag of we een kaas kerstbal voor ze konden ontwikkelen, en natuurlijk doen we dat met alle liefde. Samen met Beemster bepalen we hoe groot de kerstballen gaan worden. Een te grote kerstbal wordt erg zwaar in de boom en een te kleine kerstbal valt natuurlijk weg. Na het bepalen van de grootte van de kerstbal gaan we aan de slag met het ontwerp.

Voor het ontwerp sturen we foto's van de Beemster Kaas naar onze fabriek. In de fabriek wordt een vorm van klei gemaakt, in dezelfde grootte als de kerstbal en met alle details. Deze vorm wordt, na eventueel wat aanpassingen, goedgekeurd door Beemster waarna er een eerste fysiek sample wordt gemaakt van glas. Omdat alle kerstballen met de hand worden geblazen en geschilderd hebben we Beemster geadviseerd om een decall op de kaaskerstbal te laten plakken. Dit is een soort sticker, waardoor we alle details goed kunnen weergeven. In deze decall zijn glitters verwerkt, voor een extra kerstig effect!

De kerstballen moeten natuurlijk worden verpakt in een mooi doosje. Beemster leverde een QR code, logo's & lettertypes aan en onze ontwerper heeft een super mooi en kerstig vensterdoosje voor ze ontworpen. Het doosje wordt volledig op maat gemaakt (met plastic inlay) zodat de kerstbal hier perfect in past en niet kapot gaat tijdens transport.

Na goedkeurig op de foto's van het sample en het doosje gaat de productie van start!

Beemster Kaas kerstballen

De productie

Tijd om de productie van de 1.000 kerstballen te starten. Onze fabriek in het Verre Oosten gaat aan de slag met het blazen van de glazen kerstballen en het maken van de doosjes! Als de kerstballen zijn geblazen worden ze voorzichtig in de doosjes gedaan. Als alle 1.000 doosjes klaar zijn worden ze klaar gemaakt voor verzending. Dit gebeurt in grotere dozen waar alle custom made kerstballen strak in worden gestopt. Zo gaan ze niet schuiven en zullen ze niet kapot gaan tijdens transport.

De verzending

Yes, de kerstballen voor Beemster zijn onderweg! Vooraf hebben we een container op het schip gereserveerd waarmee ze naar Nederland vervoerd zullen worden. Het varen naar Nederland neemt een paar weken in beslag, maar is minder kostbaar dan invliegen. Als je minder tijd hebt kunnen we jouw kerstballen natuurlijk ook laten invliegen! Bij aankomst in de haven van Rotterdam wordt de zending gecontroleerd. Dit gebeurt om te kijken of alle dozen veilig zijn aangekomen en of er de dozen onderweg niet zijn beschadigd!

Gelukkig ziet alles er prima uit en kunnen de dozen door naar ons kantoor in Meppel! Hier controleren wij nogmaals de zending en kijken we of de kerstballen overeen komen met de foto's en het ontwerp. De dozen worden verzendklaar gemaakt en door ons doorgestuurd naar Beemster.

Beemster Kaas kerstballen

Levering

Na weken van voorbereiding, productie & verzending is het eindelijk zo ver! De custom made kerstballen worden bij Beemster geleverd. Na een paar dagen zien we ze online voorbij komen en wat zijn ze prachtig geworden. De kerstballen zijn onder andere verstuurd naar verschillende (food) influencers en werden verkocht in de Beemster Kaas webshop. Ze zijn zelfs volledig uitverkocht. Een blije klant, en wij zijn super trots!

Foto's van de kerstballen zijn gemaakt door Beemster.

Kerstballen op maat

Offerte voor custom made kerstballen: