Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Chantal

Janick

Pim

Iris

Jochem

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Een unieke puzzel voor van der Graaf!

Onlangs ontwikkelden we voor het jubileum van van der Graaf deze unieke puzzels met een cartoon van hun eigen fabriek, kantoor & personeel. In dit blog nemen we je mee van idee tot eindproduct, lees je mee?

Bedrukte puzzels bekijken

Pim

Jochem

Chantal

Janick

Iris

Heb je vragen over dit product?

Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

De ontwerpfase

Het begint natuurlijk allemaal met een idee. Eén van onze vaste klanten, van der Graaf, kwam bij ons met de vraag of we een gaaf cadeau konden ontwikkelen voor hun 75 jarig bestaan! Het cadeau is onder andere voor personeel, leveranciers en andere stakeholders en mag een persoonlijk tintje hebben. Say no more! Een puzzel blijft ontzettend populair en al gauw kwamen we op het idee om een cartoon te laten tekenen van van der Graaf.

Van der Graaf leverde bij ons een hoop foto's aan, van het pand, de binnenkant van de fabriek, de eigenaren en zelfs de kantinedames ontbraken niet! Met deze foto's is onze tekenaar aan de slag gegaan om een mooie plaat te tekenen. Uiteraard krijgt de klant tussendoor een update en kunnen we hier en daar nog wat aanpassen. Na het finetunen is de plaat voor de legpuzzel klaar!

Hierna gaat onze ontwerper aan de slag om een mooie doos bij de legpuzzel te maken. We hebben hier de wensen van de klant natuurlijk in meegenomen. Zo hebben we het 75 jarig bestaan en het aantal stukjes op de doos gezet. Na het akkoord van van der Graaf konden we eindelijk aan de slag met het produceren van de puzzels!

De productie

Na het akkoord op de ontwerpen sturen we de designs naar de fabriek, deze zet alles om naar de juiste groottes en bestanden, waarna er vanuit de fabriek een drukproef volgt. Als de klant deze goedkeurt beginnen we met de echte productie. De puzzels worden gedrukt op grote kartonnen platen, waarna ze met een groot stadsmens worden uitgesneden tot 1.000 kleine stukjes. We hebben van der Graaf geadviseerd een puzzel te kiezen met matte afwerking, hierdoor glimt de puzzel minder en zal het licht tijdens het puzzelen minder reflecteren. Puzzelt net wat fijner dan met een glanzende afwerking. Alle stukjes worden na het stansen verpakt in een zakje, zo kan er onderweg niks kwijt raken en weten we zeker dat er geen stukjes missen.

Ook wordt de doos van de puzzels gedrukt op karton, uitgesneden en daarna aan elkaar gelijmd. De deksel iets groter dan de bodem zodat deze mooi in elkaar passen. De stukjes worden daarna in de doos gestopt, de doos wordt dicht gemaakt en daarna worden alle dozen geseald.

Verzending

Als alle puzzels klaar zijn worden ze in grote dozen gepakt en verstuurd naar Nederland. De puzzels komen bij ons binnen, daarna controleren we de puzzels of het overeenkomt met de drukproeven en het goedgekeurde ontwerp. Na een grondige inspectie hebben we alle puzzels doorgestuurd naar van der Graaf, waar ze uit gedeeld kunnen worden aan alle medewerkers en stakeholders! Echt een cadeautje.

Cartoon puzzels laten maken

Offerte voor puzzels ontvangen: