Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Janick

Pim

Iris

Jochem

Chantal

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Een eigen brandportal of fanshop laten maken!

Met een op maat gemaakte brandportal heb je al jouw relatiegeschenken, promotionele producten, employer banding & merchandise onder één dak! De webshop wordt volledig gemaakt in jouw huisstijlkleuren!

Ik heb interesse!

Iris

Chantal

Janick

Pim

Jochem

Heb je interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken!

Hoe handig is het om één platform te hebben waar alle (bevoegde) collega's hun marketing & HR promo producten kunnen bestellen? Een weggever voor een beurs die er aan komt? Of mooie waterflessen voor alle collega's? Met één druk op de knop kunnen jouw collega's het bestellen in jullie eigen brandportal!

De voordelen van jouw eigen webshop:

  • Gecentraliseerd relatiegeschenken inkopen voor verschillende vestigingen door verschillende collega’s

  • Geen wildgroei aan producten, leveranciers en voorraden

  • Periodieke updates van voorraad en besteloverzichten

  • Gemakkelijk een herhaling plaatsen

  • Eerdere bestellingen bekijken

  • Eenheid binnen de organisatie

  • Inkoopvoordeel

Met onze brandportal maken we het zo makkelijk mogelijk voor jou en je collega's om relatiegeschenken, giveaways, merchandise en onboarding met logo te bestellen! We maken een persoonlijke inlog voor iedereen die geautoriseerd is om (vooraf geselecteerde) relatiegeschenken aan te schaffen. Dit kan met een vooraf afgesproken budget per maand, een bepaald aantal per maand of natuurlijk zo veel als nodig. De gehele webshop wordt uiteraard helemaal in jouw huisstijlkleuren gemaakt! Je hebt zelf inspraak welke producten er op de website komen en hoe deze bedrukt worden. Jouw collega's hoeven ze alleen nog maar te (her)bestellen, super handig!

Wist je dat we deze webshops ook in het Engels kunnen maken? De gebruiker heeft zelf de keuze uit een Engelse of Nederlandse site!

Brandportal eigen webshop laten ontwikkelen

Offerte aanvraag eigen brandportal