Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Pim

Janick

Jochem

Chantal

Iris

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Top 5 zomerse giveaways!

Wat ons betreft is de zomer één van de beste momenten om iets leuks weg te geven! Een leuke giveaway die je mee kunt nemen op vakantie of naar het strand, iets om af te koelen of iets om in en om het huis te gebruiken. Zeker weten dat dat goed wordt ontvangen! In dit blog geven we je 5 tips voor originele weggevers en hoe je deze kunt inzetten.

Bekijk al onze zomerproducten

1. IJsjes

Wil je iets leuks weggeven op straat of op een event (als het weer mag)? Iets waardoor de ontvanger op een leuke manier met jouw merk wordt geconfronteerd? Dan is een custom made ijsje waar je naar op zoek bent! We kunnen deze 3D ijsjes maken in elke vorm, kleur & smaak. En zeg nou zelf, als je zo’n leuk ijsje krijgt wil je dat toch met iedereen delen? Het ijsje zorgt daarom niet alleen voor meer zichtbaarheid op straat, ook online worden deze grappige ijsjes vaak gedeeld! Je kunt er bijvoorbeeld ook een leuke winactie aan koppelen, zet op het kaartje een opdracht om een originele foto te maken met het ijsje en deze te delen op socials (met een bepaalde hashtag) waarbij een leuke prijs te winnen valt!

2. spelletjes

De buitenspellen blijven elke zomer enorm populair! Of het nou een potje voetbal of kubb is of even lekker samen beachtennissen op het strand op vakantie. Wanneer jij één van deze spellen weggeeft zal deze zeker vaak gebruikt worden. De spellen zijn ook erg geschikt om toe te voegen in het zomerpakket van collega's.

3. IJsblokjesvormen

Inmiddels kunnen we onszelf expert noemen op het gebied van ijsblokjes, want wat hebben we ze al voor veel klanten gemaakt! Elke zomer zijn ze opnieuw een hype: de ijsblokjeshouders in eigen vorm. Wat het precies is? Een siliconen vorm in eigen pantone kleur met een uitsnede van bijvoorbeeld jouw logo of product, deze vul je met water en leg je in de vriezer. Als je de ijsblokjes er uit haalt heb je een super origineel ijsblokje voor in je drinken. Dit gaat de ontvanger zeker gebruiken in de zomer! Ze zijn al verkrijgbaar vanaf 1.000 stuks.

4. Strandlakens en handdoeken

Een grootse indruk maken op het strand of bij het zwembad? Ga dan voor een bedrukt strandlaken! Je kunt nooit genoeg strandlakens hebben maar zeg nou zelf, toch neem je altijd die éne fijne handdoek mee. En wat nou als dat net jouw handdoek is? Daar kunnen we voor zorgen! Bijvoorbeeld door het strandlaken lekker groot, dik en zacht te maken, iedereen past er op en het zorgt voor heerlijk ligcomfort. Als je er dan ook nog voor zorgt dat het leuk artwork met jouw logo bevat ben je helemaal binnen, of nouja, hopelijk buiten op het strand! Heb je een rond logo of product? Dan is een ronde handdoek het perfectie promotionele product deze zomer.

5. Zonnebrillen

Misschien een iets voor de hand liggender product, maar zeker niet minder waardevol: de bedrukte zonnebril. Het is altijd handig om een goede zonnebril bij de hand te hebben, als dat een zonnebril is met jouw logo wordt er altijd met een positief gevoel bij jouw merk stilgestaan! Is het een zonnige dag? Hoe fijn is het dan als je op straat of op een evenement (of ergens anders) een zonnebril krijgt? Daarnaast zorgt het voor extra zichtbaarheid, andere mensen kijken immers altijd tegen de zonnebril aan. Een zonnebril klinkt misschien een beetje als een saai product maar niks is minder waar. Tegenwoordig hebben we zonnebrillen in verschillende modellen, waaronder de pilotenbril, en kun je de zonnebril helemaal zelf samenstellen bijvoorbeeld met jouw pantone kleur aan de binnenkant van de bril. Wil je liever een duurzame bril? Ga dan voor een bamboemodel met een mooie logo gravure.

Iets leuks gezien? Vraag een offerte aan!