Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Janick

Iris

Jochem

Chantal

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Van nul tot kerstbal!

Een burgerketen klopte bij ons aan met de vraag of we een hamburger kerstbal voor ze kunnen ontwikkelen. Inmiddels kunnen we onszelf expert noemen op het gebied van kerstballen op maat en dus gingen we met liefde voor ze aan de slag! Lees je mee hoe het in z'n werk gaat?

Neem contact met ons op!

Fase 1: het ontwerp

Allereerst is het belangrijk om goed te brainstormen met onze klant over het idee en het ontwerp! Wat mag niet ontbreken in de kerstbal, hoe groot moet 'ie zijn en moet er eventueel nog iets extra's op komen, zoals glitters of een decall sticker? De sesamzaadjes op de burger mogen worden voorzien van wat glitter en de ingrediënten moeten goed zichtbaar zijn, zoals de ui! Nadat we foto's hebben ontvangen van het fysieke product sturen we deze door naar onze fabriek met een zo duidelijk mogelijke uitleg.

Daarna gaat de fabriek aan de slag met het kleien van een eerste ontwerp. Dit is een soort grove, ongeverfde schets waarin de vorm goed duidelijk is, zie het als een soort mal voor de rest van de kerstballen. De vorm is goedgekeurd en we kunnen door naar het volgende onderdeel, het maken van de echte kerstbal!

Kerstballen op maat laten maken

Fase 2: het ontwikkelen van de kerstbal

Nadat de vorm is goedgekeurd gaat de fabriek aan de slag met het blazen van de kerstbal, dit wordt gedaan aan de hand van de mal die eerder is gemaakt van klei.

Daarna wordt één exemplaar geschilderd! Het broodje net iets te licht, de sesamzaadjes iets te klein en de ui was nét niet goed herkenbaar. We hebben nog genoeg tijd om alles te finetunen en de klant te adviseren. Zo hebben we uiteindelijk ook de sesamzaadjes van decall met glitter gemaakt, net echt!

Ook wordt het, door ons ontworpen, doosje gemaakt! Om de kerstballen mooi te presenteren en ervoor te zorgen dat de kerstballen niet kapot gaan wordt aan de hand van de mal een inlay op maat voor het doosje gemaakt. Hier past de kerstbal precies in, waardoor 'ie niet gaat schuiven!

De laatste foto's en video's vanuit de fabriek worden verstuurd en de klant is ontzettend tevreden. Tijd om de 1.000 kerstballen te produceren!

Kerstballen op maat

Fase 3: produceren en verzenden

Wanneer alle kerstballen en doosjes klaar zijn worden ze ingepakt en klaargemaakt voor transport! Ze worden strak ingepakt in omdozen en per boot verstuurd naar Nederland. Daar worden ze door één van onze vaste vervoerders gecheckt; is er niks kapot gegaan en zijn alle dozen aangekomen? Daarna worden ze verstuurd naar ons kantoor waar wij ze nogmaals controleren. Daarna sturen wij ze door naar een blije klant die ze uit kan delen!

Hamburger kerstballen op maat gemaakt

Custom made kerstballen laten maken?

Tevreden klanten!

Beemster Kaas: Custom made kerstballen

Beemster Kaas

Custom made kerstballen

Bettine Geitenkaas: Custom made kerstballen

Bettine Geitenkaas

Custom made kerstballen

Ace&Tate: Custom made kerstballen

Ace&Tate

Custom made kerstballen

A Brand New Day Drinks: Doosje met eigen kerstballen

A Brand New Day Drinks

Doosje met eigen kerstballen

Villa Joep: Kerstballen voor het goede doel

Villa Joep

Kerstballen voor het goede doel

Villa Joep: Collector's item

Villa Joep

Collector's item

Hamburgerketen: Je favoriete burger in de boom

Hamburgerketen

Je favoriete burger in de boom