Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Iris

Jochem

Danny

Janick

Chantal

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

We zijn weer genomineerd voor Leverancier van het Jaar!

Hoera! We zijn voor de derde keer genomineerd voor de prijs van Leverancier van het Jaar! De belangrijkste vakprijs binnen de branche van promotionele producten, relatiegeschenken en kerstpakketten. Een hele eer! Wat deze prijs precies inhoudt en wat jij kunt doen om ons naar de winst te stemmen lees je in dit blog.

Jouw stem uitbrengen? Dat kan hier!

Wat houdt deze prijs in?

De prijs voor Leverancier van het Jaar wordt elk jaar uitgereikt. Het is de belangrijkste vakprijs binnen de branche van promotionele producten, relatiegeschenken en kerstpakketten! Een enorme eer dus dat we al voor de derde keer zijn genomineerd! De Leverancier van het Jaar scoort het hoogst op belangrijke criteria als bijvoorbeeld creativiteit, kennis en duurzaamheid.

Waar wordt op beoordeeld?

Allereerst zijn we, samen met 15 andere bedrijven binnen onze branche, door de vakjury geselecteerd voor de nominatie! Hiervoor zijn we beoordeeld op een aantal belangrijke punten. Benieuwd welke punten? Je ziet ze in de afbeelding hiernaast! Elk jurylid beoordeelt ons op alle punten met een cijfer van 1 t/m 10, daarna is er een juryberaad, waarbij onder meer gekeken wordt naar een ranking, een gemiddelde ranking en een gecompenseerde ranking (hoogste en laagste cijfer is weggehaald). Hierbij vindt een discussie plaats over de diverse criteria en de betreffende bedrijven. Tot slot wordt er een definitieve lijst samengesteld van de genomineerde bedrijven.

Hoe kunnen we winnen?

We zouden deze prijs natuurlijk ontzettend graag winnen en daar hebben we jouw hulp bij nodig! De publieksstemmen tellen namelijk voor 25% in het eindoordeel. De stem van de vakjury telt voor 50% en ook onze fabrikanten hebben voor 25% een aandeel in de einduitslag. De bekendmaking van de Leverancier van het Jaar is op 6 september 2023.

Stemmen?

Klik hier! Vergeet je stem niet te bevestigen.

Criteria leverancier van het jaar