Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Danny

Janick

Iris

Chantal

Jochem

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Tijd voor een rebranding?

Hoera, jullie hebben een nieuwe huisstijl en/of logo, gefeliciteerd! Tijd om jullie nieuwe huisstijl en beloftes door te voeren in de marketingmiddelen, hier hoort natuurlijk ook nieuwe merchandise en promotionele producten bij. Dat is precies waar we jou bij kunnen helpen!

Contact opnemen

Danny

Iris

Jochem

Janick

Chantal

Mogen we je helpen?

Kunnen we jou helpen met de rebranding? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Wat wil je uitstralen?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat jullie (nieuwe) identiteit is! Is de focus bijvoorbeeld meer verschoven naar duurzaamheid en MVO? Dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij de producten die we uitzoeken.

Heeft jouw nieuwe branding een specifieke huisstijlkleur? Als je ons jouw huisstijlhandboek of brandguide opstuurt kunnen we bijvoorbeeld een mooie presentatie voor je maken met gave producten in deze specifieke PMS kleur!

Introduceren van de nieuwe huisstijl.

Natuurlijk is het belangrijk om mensen kennis te laten maken met jullie nieuwe imago! Deze uitstraling begint natuurlijk bij je collega's. Je medewerkers zijn namelijk je belangrijkste fans! Steek je collega's letterlijk in een nieuw jasje met jullie logo, geef ze een mooie fles die ze overal kunnen gebruiken of verras ze met een mooi pakket vol leuke goodies. Ook origineel: een mooie puzzel met een plaat die helemaal aansluit bij de nieuwe branding, zo is het toch een soort "onthulling"!

Daarnaast kun je leveranciers, klanten en andere stakeholders met een leuke goodie laten weten dat jullie een rebranding hebben ondergaan. Wat dacht je van een paar custom made sokken met de tekst: "wij blazen je van je sokken met onze nieuwe huisstijl!"? Of een chocoladereep met: "wij kunnen er wél chocola van maken!".

Op zoek naar een giveaway voor een ander moment? Lees hier over alle geefmomenten!

Mogen wij jou helpen bij jouw rebranding?