Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Pim

Janick

Jochem

Chantal

Iris

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Een passend geschenk voor elk geefmoment!

Of je nou op zoek bent naar een cadeau voor een jubileum, een welkomst- of onboardingpakket voor nieuwe medewerkers of een leuke giveaway voor een beurs, wij hebben voor elk geefmoment een passend geschenk! In dit blog geven je tips voor een aantal populaire geefmomenten!

Contact opnemen

Chantal

Pim

Janick

Jochem

Iris

Staat jouw geefmoment er niet tussen?

Neem contact met ons op! Dan zoeken we voor jouw geefmoment een passend geschenk!

Een jubileum

Vieren jullie binnenkort een jubileum? Bestaat jouw organisatie 25, 50 of misschien zelfs al wel 100 jaar, wil je dit vieren en een uniek geschenk weggeven? We hebben een aantal super originele jubileumcadeaus die we speciaal voor jouw organisatie kunnen ontwikkelen. Eén van onze jubileum projecten is bijvoorbeeld voor van der Graaf. Voor hun jubileum wilden ze een origineel én persoonlijk cadeau voor personeel, leveranciers en andere stakeholders. We stelden een cartoon puzzel voor en ze waren direct enthousiast, die moet het worden! De puzzel is een tekening van het bedrijf en dus helemaal van A tot Z op maat gemaakt!

Giveaways voor een beurs

Op een beurs wil je opvallen! Je wil dat de bezoeker zich jou nog steeds herinnert als hij thuis zijn goodiebag uitpakt, en niet dat jouw giveway gelijk in de prullenbak belandt. Geef daarom iets weg dat goed gebruikt kan worden, zoals een paar lekkere sokken of een originele ijsblokjesvorm!

Welkomstcadeau voor nieuw personeel

Neem je regelmatig nieuwe medewerkers aan? Verras ze dan met een gaaf onboardingpakket of een mooi welkomstcadeau, jouw personeel is namelijk hét uithangbord van je organisatie. Kunnen we met je meedenken over een mooi pakket? Neem contact met ons op dan helpen we je hier graag mee!

Zomer

Bijna elk bedrijf geeft iets weg voor de zomer en bijna iedereen verwacht dan ook een cadeau. Toch is elk jaar met een origineel idee op de proppen komen soms een hele opgave! Je wil niet weer een saai zomerpakket weggeven waar de helft van wordt weggegooid omdat mensen het niet lusten of omdat het simpelweg niet wordt gebruikt. Om niet weer met dezelfde afgezaagde koeltas als vorig jaar aan te komen hebben wij een prachtige zomercollectie met luxe geschenken, maar kunnen we ook een zomerpakket op maat voor je samenstellen. Helemaal passend bij jouw bedrijf, bijvoorbeeld met producten in jouw huisstijlkleur.

Eindejaar

Misschien wel het belangrijkste geefmoment voor personeel! Elk jaar zijn de verwachtingen hoog en wordt er verwacht dat je rond dit moment enorm uitpakt. Krijg je er altijd een beetje stress van en weet je niet wat je nu weer moet geven? Geen paniek! Wij helpen je graag om tot hét perfecte eindejaarsgeschenk te komen. We hebben een aantal luxe, nuttige cadeaus maar kunnen ook een kerstpakket samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk themapakket, zoals een winter BBQ of een tapas- of pizzapakket?

Rebranding

Heeft jouw organisatie een rebranding ondergaan? Hebben jullie bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl, nieuw logo of wellicht zelfs een andere visie en missie? Dan kunnen promotionele producten en merchandise met jouw logo natuurlijk niet achterblijven! Zijn jullie een duurzamere weg ingeslagen? Dan zorgen we dat alle producten hier naadloos bij aansluiten! Nieuwe huisstijlkleur? We kunnen een aantal toffe producten zoeken in deze kleur en bedrukken met jouw logo, volgens zodat alles perfect bij elkaar past!

Verhuizing

Hoera, een nieuwe locatie, tijd voor een feestje! Ook een mooi moment om een leuke giveaway weg te geven, om de verhuizing aan te kondigen of om te geven aan de bezoekers tijdens de opening! Hoe leuk is het om een puzzel weg te geven met een foto van het nieuwe pand, jouw collega's moeten het nieuwe pand dan puzzelen zonder dat ze het hebben gezien. Een erg ludieke manier om het te "onthullen"!

Een offerte ontvangen van een product?