Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Janick

Jochem

Danny

Iris

Chantal

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Stel een zomerpakket samen voor jouw collega's!

Zomerpakket op maat laten maken?

Ben je verantwoordelijk voor het zomercadeau van jouw collega's? Laat dan een zomerpakket op maat maken! Zo kunnen we een mooi themapakket maken, zoals een BBQ pakket, tapas pakket, zomeravond pakket of zelfs een gaaf sushi pakket! Liever een leuk zomerpakket in jouw huisstijlkleuren? Dat kan ook! Zo kunnen we bijvoorbeeld een blauw pakket maken met een aantal food producten en non-food producten, de non-food producten kunnen we natuurlijk bedrukken met jouw logo.

Wist je dat het ook leuk is om een originele basis voor het zomerpakket te kiezen? Denk bijvoorbeeld aan een mooie sport- of weekendtas, een vuurschaal of een koelbox!

Wat kost een zomerpakket?

De prijs van een zomerpakket is afhankelijk van een aantal factoren! Denk aan de bedrukking van de producten, wil je alle producten bedrukt hebben of misschien maar één? Daarnaast is de hoeveelheid pakketten van invloed op de prijs, hoe meer pakketten je bestelt, hoe lager de prijs per pakket! Wil je een offerte op maat ontvangen van jouw idee? Vraag dan onderaan deze pagina een offerte aan, dan ontvang je deze zo snel mogelijk in jouw mailbox.

Zomerpakket op maat samenstellen

Liever een mooi zomercadeau?

Het geven van een mooi en nuttig zomercadeau wordt steeds populairder! Denk aan een mooie luxe speaker, een goede tas of een leuk spel om met het hele gezin te spelen. Veelgenoemde reden hiervoor is dat het samenstellen van een mooi zomercadeau voor al het personeel soms erg lastig blijkt, veel producten worden weggegeven of belanden ergens achterin de kast.

Zomer-hype: houten spellen met logo

Zomerspellen zijn ontzettend populair om weg te geven aan personeel in plaats van een zomerpakket. Denk bijvoorbeeld aan een mooi Kubb spel of een luxe houten tennisset, maar ook een Spikeball set.

Offerte ontvangen voor een zomerpakket op maat?