Zoek door 5000+ producten

Met meer dan 5000 producten zijn wij één van de marktleiders op het gebied van unieke relatiegeschenken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

;
;
;
;

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste relatiegeschenken en onze aanbiedingen.

;
;
;
;

Offerte aanvragen voor

Uw gegevens

Janick

Iris

Chantal

Jochem

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen over een product of wil je dat we met je mee denken over een tof project? Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar!

Inloggen klantlogin

Geen moeilijke wachtwoorden. Vul je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een tijdelijke link waarmee je toegang krijgt tot jouw account.

;
;
;
;
  • Persoonlijk contact
  • Unieke producten
  • Gratis digitale drukproef

Verantwoordelijk voor de kerstgeschenken?

Regel jij de kerst- en eindejaarsgeschenken voor collega's of andere relaties? Onze gouden tip: begin op tijd! Dat scheelt je een hoop stress. Er is nog genoeg voorraad, onze fabrieken zijn nog niet vol, je hebt nog alle tijd om hier en daar wat aanpassingen te doen en tijdens de drukste periode van het jaar hoef je er niet meer mee bezig te zijn. In dit blog geven we je vast wat inspiratie! Ben je toch op zoek naar iets anders en kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Janick

Iris

Jochem

Chantal

Sparren over een eindejaarsgeschenk?

Wij staan voor je klaar om jou te helpen in jouw zoektocht naar hét kerstgeschenk om indruk te maken op jouw collega's en relaties!

Een luxe geschenk

Inmiddels weten we uit ervaring dat één mooi cadeau het erg goed doet! Geef maar toe, de helft van de producten uit een food-kerstpakket belandt ergens in de kast, bij bekenden of nog erger, in de prullenbak. Het geven van een luxe en nuttig geschenk wordt daarom steeds populairder! Hiermee maak je indruk, het heeft een hoge gevoelswaarde en ziet er ook nog eens prachtig uit. Niet meer dat afgezaagde voedsel in een kartonnen doos of een fles wijn.

Een originele giveaway!

Iets kleins weggeven deze Kerst? Bijvoorbeeld aan klanten, influencers, op een beurs of aan andere relaties? Ook dan hebben we een aantal super originele producten waar jij zeker indruk mee maakt. Blijven hangen? Denk dan eens aan een gave kerstbal in een eigen vorm of een paar lekkere sokken met een eigen design!

Een mooi pakket

Wil je toch een mooi pakket weggeven? Laat dan iets samenstellen met een mooie en nuttige basis! Wat dacht je van een borrelpakket of een tapaspakket, verpakt in een mooie trolley of een luxe weekendtas met jouw logo? Zo blijft er altijd iets nuttigs met jouw logo achter. Alle producten in deze pakketten kunnen wij voor jou verzorgen en inpakken, zo nemen we alles voor je uit handen.

Ook leuk is een themapakket, zoals een gave cocktailbox! Hier zit alles in om thuis de lekkerste cocktails te shaken, van glazen tot vers fruit. Daarnaast zit er een code in naar een Spotify playlist om deze cocktailervaring compleet te maken. Om de doos kunnen we een bedrukte sleeve maken en er kan een persoonlijke kaart worden toegevoegd.

Een offerte ontvangen?